Kuinka valita täydellinen korvaava ikkuna

Vaihtoikkunoiden valinta voi olla jännittävää aikaa. Ne antavat kotillesi todennäköisesti aivan uuden ilmeen ja mahdollisesti alentavat sähkölaskujasi vähentämällä lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman häviämistä kotoa. Vaikka ikkunoiden vaihto voi olla hyvä investointi, oikean tyypin valinta voi olla vaikeaa. Tässä on viisi tärkeää kysymystä, jotka sinun tulee kysyä ikkunayhtiöltä, jotta voit valita täydelliset ikkunat kotiisi.

Kysymys 1. Voidaanko Windowsia mukauttaa?

Kun näet paljon vaihtoikkunoita joko painettuna tai verkossa, mieti ensin, sopivatko ne kotisi sisä- ja ulkotiloihin. Vaikka vaihtoikkunoita pidetään yleensä sijoituksena, ne voivat vaikuttaa kotisi jälleenmyyntiarvoon. Ikkunat, joissa on kaksi- tai kolminkertaiset ikkunat, vähentävät kotisi lämmityskustannuksia talvella, ja tämän pitäisi houkutella kustannustietoisia ostajia. Kotisi arvioitu arvo riippuu kuitenkin myös sen ulkonäöstä. Varmista, että valitsemasi ikkunat voidaan räätälöidä kotisi tyylin ja iän mukaan.

Kysymys 2. Onko Windows Energy Star® -luokiteltu?

Olet epäilemättä kuullut Yhdysvaltain ja Kanadan yhteisestä Energy Star® -ohjelmasta, mutta ymmärsitkö, että se ulottuu ikkunoiden kehyksiin? Ohjelman tarkoituksena on tehdä kuluttajalle helpompi arvioida, säästääkö laite tai tuote rahaa. Ohjelman standardit tarjoavat vertailukohdan, johon kaikki valmistajat voivat mitata tuotteitaan. Jos yritys mainostaa energiatehokkaita ikkunakehyksiä, mutta niillä ei ole Energy Star® -luokitusta, anna niille leveä makuupaikka. Tällä tavalla sertifioiduilla ikkunakehyksillä on korkea R-arvo ja ne auttavat vähentämään kotisi lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen kuluvaa energiaa.

Kysymys 3. Kuinka paljon asennus maksaa?

Alimman tarjouksen ostaminen voi olla melko turhauttavaa. Asennuskustannukset voivat vaihdella suuresti eri yritysten välillä. Pyydä aina täydellinen kirjallinen tarjous ja päätä tarkalleen, miten asennus tapahtuu. Saatat löytää kaksi yritystä, jotka veloittavat saman ikkunanpuitteista, mutta eri summat asennuksesta.

Kysymys 4. Onko Windows oikeutettu alennukseen?

Voit itse tarkistaa Natural Resources Canadan viralliselta verkkosivustolta, onko alueellasi saatavilla avustuksia, alennuksia tai muita taloudellisia kannustimia. Monet tuotteet, mukaan lukien ikkunakehykset, voivat hakea verohelpotusta, koska ne auttavat hallitusta saavuttamaan kansalliset energiatavoitteet. Vaihtoikkunat vähentävät kodistasi poistuvan lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman määrää ja tämä vähentää energiankulutustasi. Yritys, jonka ikkunat ovat oikeutettuja alennukseen, voi säästää rahaa.

Kysymys 5. Mitä taloudellista apua tarjoat?

Rahoitus ei ole vain ihmisille, joilla on rajalliset varat. Vaikka pankissasi olisi rahaa uusien ikkunoiden maksamiseen, rahoitus voi silti olla houkuttelevaa. Esimerkiksi korottoman lainan ottaminen ikkunoihin tarkoittaa, että voit maksaa ne mukavasti ja jättää rahasi sijoitetuksi ja saada korkoa sinulle. Toisaalta, jos tarvitset lainaa uusiin ikkunoihin, sinun on tarkistettava huolellisesti sopimuksen ehdot. Ero yhden korotonta rahoitusta tarjoavan yrityksen ja toisen yrityksen välillä, joka ei tarjoa sitä, voi olla satojen dollarien korkoero.

Johtopäätös

Jos harkitset ikkunoiden vaihtoa Torontossa, näiden viiden kysymyksen pitäisi auttaa. Mitä kysymyksiä kysyisit? Jätä meille kommentti alle ja kerro meille!

Koti

5 vinkkiä, joilla saat lapsesi makuuhuoneesta näyttämään suuremmalta

Lapset ovat tunnettuja järjestäytymättömyydestään. Vanhemmat saattavat moittia heitä siitä, etteivät he ole laittaneet lelujaan pois, mutta he eivät ole niitä, jotka kuuntelevat. He ovat kapinallisia ilman syytä. Pienessä huoneessa pienikin sotku tuntuu suurelta. Jos lapsesi huone olisi isompi, hän ehkä selviytyisi järjestäytymättömyydestä. Koska hän ei todennäköisesti muutu, sinun tulee yrittää muuttaa hänen huonettaan. Tässä on […]

Read More
Koti

Lentääkö rahaa ikkunoistasi? 4 tapaa alentaa sähkölaskujasi

Kanadalaisia ​​puristetaan ennennäkemättömällä tavalla nousevien energianhintojen ansiosta. Korkeammat sähkön, öljyn ja kaasun hinnat tekevät kodin lämmittämisestä talvella ja jäähdyttämisestä kesällä kalliimmaksi. Vaikka lämmitetty tai jäähdytetty ilma voi kadota mistä tahansa kotisi alueesta, mukaan lukien katosta, kellarista ja seinistä, ikkunasi voivat maksaa sinulle omaisuuksia. Vanhat, vetoiset ikkunat voivat menettää lämpöä hälyttävästi talvikuukausina. Tässä on neljä tapaa […]

Read More