Lentääkö rahaa ikkunoistasi? 4 tapaa alentaa sähkölaskujasi

Kanadalaisia ​​puristetaan ennennäkemättömällä tavalla nousevien energianhintojen ansiosta. Korkeammat sähkön, öljyn ja kaasun hinnat tekevät kodin lämmittämisestä talvella ja jäähdyttämisestä kesällä kalliimmaksi. Vaikka lämmitetty tai jäähdytetty ilma voi kadota mistä tahansa kotisi alueesta, mukaan lukien katosta, kellarista ja seinistä, ikkunasi voivat maksaa sinulle omaisuuksia. Vanhat, vetoiset ikkunat voivat menettää lämpöä hälyttävästi talvikuukausina. Tässä on neljä tapaa alentaa sähkölaskujasi vähentämällä vetoja ja pitämällä enemmän kovalla työllä ansaittua dollaria pankkitililläsi.

1. Säästä olemassa olevat ikkunat

Iltaisin, jos sinulla on puiset ikkunakehykset ja yksilasilasi, voit silti saada vanhat ikkunat vuotamaan vähemmän ilmaa. Hidastamalla ja vähentämällä ilmahävikkiä LVI-järjestelmäsi käyttää vähemmän energiaa pitäen kodin halutussa lämpötilassa. Yksinkertaisin tapa päivittää vanhat ikkunat on asentaa ammattimaisesti ylimääräinen säänpoisto. Halvat toimenpiteet, kuten vetoa estävät tiivisteet ikkunoiden reunojen ympärille, voivat vaikuttaa positiivisesti ilmanhäviöön.

2. Korjaa lasit

Sinulla ei todennäköisesti ole yksiruutuisia ikkunoita missään kodissasi. Sen sijaan ikkunasi ovat todennäköisesti kaksi- tai kolminkertaisia ​​lasia, jotka on täytetty inertillä kaasulla, kuten argonilla. Kuten tiedät, tämä kaasu toimii lämpöesteenä, mikä antaa ikkunoille korkean R-arvon ja hidastaa energian siirtymistä ikkunoiden toiselta puolelta toiselle. Jos ikkunasi ovat kuitenkin sumuiset, se tarkoittaa, että ilmaa ja kosteutta on tullut lasien väliin. Ilman inerttiä kaasua ikkunasi ovat todella tehottomia. Jotkut kanadalaiset yritykset poistavat lasin, korjaavat sen ja asentavat lasit takaisin ikkunoiden kehyksiin.

3. Asenna myrskyikkunat

Olemassa olevien ikkunoiden vaihtaminen on raju askel ja maksaa sinulle paljon enemmän kuin koskaan saat takaisin säästämällä sähkölaskuissasi. Vanhojen tai olemassa olevien ikkunoiden parantamiseksi voit asentaa irrotettavat tai pysyvät myrskyikkunat. Alhaisen emissiivisuuden tai “low-e” -lasista valmistetut myrskyikkunat voivat parantaa kotisi energiatehokkuutta ja parantaa mukavuuttasi. Myrskyikkunat vähentävät huomattavasti ilman tunkeutumista riippumatta siitä, asennatko ne sisä- tai ulkopuolelle. Ne voivat vähentää rahaa, jonka menetät ikkunoiden kautta murto-osalla ikkunoiden vaihtokustannuksista.

4. Vaihda Windows

Vaikka ikkunoiden vaihto on vakava investointi, potentiaaliset energiansäästöt ovat valtavat ja ovat paljon suuremmat kuin vaihtoehdot säänpoistoon, huurteenpoistoon tai myrskyikkunoiden asentamiseen. Korvaavat ikkunat vinyylikehyksillä, jotka on luokiteltu Energy Star® -standardien mukaan, vähentävät huomattavasti nopeutta, jolla kotisi menettää lämmitettyä ilmaa talvella ja jäähdytettyä ilmaa kesällä. Uudet ikkunat kestävät vuosikymmeniä ja voivat puolittaa lämmitys- ja jäähdytyskustannukset Toronton vaihtoikkunoiden toimittajien mukaan.

Johtopäätös

Nämä neljä tapaa auttavat ketään löytämään parhaan ratkaisunsa säästääkseen rahaa sähkölaskuissa. Valitsetpa välitoimenpiteen, kuten säänpoiston, tai päätät ryhtyä toimenpiteisiin ja vaihtaa vanhat ikkunat kokonaan, huomaat varmasti eron sähkölaskuissasi. Mitä muita tapoja olet löytänyt? Kerro meille ja jätä meille kommentti alle!

Koti

Kuinka valita täydellinen korvaava ikkuna

Vaihtoikkunoiden valinta voi olla jännittävää aikaa. Ne antavat kotillesi todennäköisesti aivan uuden ilmeen ja mahdollisesti alentavat sähkölaskujasi vähentämällä lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman häviämistä kotoa. Vaikka ikkunoiden vaihto voi olla hyvä investointi, oikean tyypin valinta voi olla vaikeaa. Tässä on viisi tärkeää kysymystä, jotka sinun tulee kysyä ikkunayhtiöltä, jotta voit valita täydelliset ikkunat kotiisi. Kysymys 1. […]

Read More
Koti

5 vinkkiä, joilla saat lapsesi makuuhuoneesta näyttämään suuremmalta

Lapset ovat tunnettuja järjestäytymättömyydestään. Vanhemmat saattavat moittia heitä siitä, etteivät he ole laittaneet lelujaan pois, mutta he eivät ole niitä, jotka kuuntelevat. He ovat kapinallisia ilman syytä. Pienessä huoneessa pienikin sotku tuntuu suurelta. Jos lapsesi huone olisi isompi, hän ehkä selviytyisi järjestäytymättömyydestä. Koska hän ei todennäköisesti muutu, sinun tulee yrittää muuttaa hänen huonettaan. Tässä on […]

Read More