Lisää luokkaa toimistoosi viidellä hienolla vempaimella

Oletko kiinnostunut lisäämään ripauksen luokkaa toimistoosi? En tiedä, onko toimistosi mielestäsi tällä hetkellä tylsä, mutta asiat muuttuvat pian, jos otat muutaman näistä hienoista laitteista.

USB-pöytäimuri

Mitä teet tavallisesti, kun syöt voileipiä työpöytäsi ääressä ja lopussa on paljon muruja? Normaalioloissa luultavasti pyyhkäisit kättäsi pöydän yli, kunnes ne kaikki päätyvät lattialle, mutta annat vain itsellesi lisää työtä, koska murut on lopulta imuroitava joka tapauksessa. Jos sinulla on tämä siisti pieni USB-pölynimuri, voit käyttää sitä pöytäsi puhdistamiseen, jotta sinun ei tarvitse heittää mitään lattialle.

Lämmin USB-hiiri

Tässä on toinen hieno USB-laite, joka on hyödyllinen kesän loputtua. Kun saavut toimistollesi, et voi tuntea sormiasi talvella, koska ulkona on niin kylmä, mikä vaikeuttaa kovan työn aloittamista heti. Jos käytät hiirtä, joka lämmittää kättäsi käytön aikana, tunnet olosi paljon mukavammaksi. Voit itse asiassa kytkeä lämmitystoiminnon pois päältä; ei ole kuin kätesi olisivat tulessa koko päivän.

Kynäkorkki ruokailuvälineet

Lyön vetoa, että olet istunut pöytäsi ääreen syömään lounasta vain huomataksesi, että jätit lusikkasi kotiin. Jos sinulla ei ole kahvilaa töissä, se ei tarjoa miellyttävää ruokailukokemusta. Nyt sinun ei tarvitse edes poistua työpöydältäsi lainataksesi lusikkaa tai haarukkaa. Voit ostaa nämä kynäkorkkiset ruokailuvälineet ja jos joskus unohdat ruokailuvälineet, voit ottaa sopivan esiin ja kiinnittää sen kynäsi päähän. Ne ovat aina käteviä säilytettäväksi laatikon takaosassa lounashätätilanteessa.

Kevyt kätevä silppuri

Kun olet vyöhykkeellä, et halua poistua työpöydältäsi vain murskaamaan yhtä tai kahta paperia isolla silppurissa, mutta et myöskään halua unohtaa tehdä sitä, koska joku saattaa päästä käsiksi herkkiin tiedot. Jos sinulla on yksi näistä pienistä silppureista, voit pysyä vyöhykkeelläsi, koska kaiken silppuamiseen menee noin 2 sekuntia. Ainoa kerta, kun sinun täytyy käydä pääsilppurissa, on silloin, kun yrität tuhota paljon asiakirjoja.

Seuraava työpöytä

Ihmiset valitsevat yleensä yritysten huonekalujen vuokrauksen etsiessään kalliimpia huonekaluja. Sähkökäyttöisiä seisomapöytää kalliimpia asioita ei ole juuri nyt, kun vertaa niitä keskimääräiseen toimistopöytään. Next Desk on loistava paketti, jonka voit ottaa ja se todella muuttaa elämäsi. Vaikka poistaisit terveyshyödyt yhtälöstä, olet silti tuottavampi, mikä tarkoittaa, että ansaitset enemmän rahaa.

Teknologia

Biometrisen Tunnistamisen Evoluutio: Miten Teknologia Muuttaa Tapaamme Todentaa Henkilöllisyys

Johdanto Biometrinen tunnistaminen on pitkään ollut keskeinen osa monia turvallisuusjärjestelmiä ja arkielämän toimintoja. Tämä tekniikka perustuu yksilön fyysisiin tai käyttäytymiseen perustuviin piirteisiin, kuten sormenjälkiin, kasvojen tunnistamiseen tai äänen analysointiin, ja se mahdollistaa henkilöllisyyden vahvistamisen ainutlaatuisen ominaisuuden avulla. Biometrinen tunnistaminen on kehittynyt huomattavasti vuosien varrella, ja tässä artikkelissa tarkastellaan, miten teknologia on muuttanut ja edelleen muokkaa […]

Read More
Teknologia

Teknologian käyttäminen itsemääräämiseen – Aloitusopas

Teknologiaa on pitkään syytetty terveytemme pilaamisesta. Vietämme usein tunteja television ääressä tai pelaamme tietokonepelejä, kun voisimme mennä ulos urheilemaan tai vaikka vain kävelylle ja treenaamaan sitä kautta. Mutta vaikka tekniikka on saattanut syyllistyä siihen, että se on ollut melko passiivista aiemmin, tämä muuttuu yhä enemmän nyt, kun tekniikka vapautuu vanhoista rajoituksistaan. Pienemmät ja tehokkaammat laitteet […]

Read More