5 vinkkiä, joilla saat lapsesi makuuhuoneesta näyttämään suuremmalta

Lapset ovat tunnettuja järjestäytymättömyydestään. Vanhemmat saattavat moittia heitä siitä, etteivät he ole laittaneet lelujaan pois, mutta he eivät ole niitä, jotka kuuntelevat. He ovat kapinallisia ilman syytä. Pienessä huoneessa pienikin sotku tuntuu suurelta. Jos lapsesi huone olisi isompi, hän ehkä selviytyisi järjestäytymättömyydestä. Koska hän ei todennäköisesti muutu, sinun tulee yrittää muuttaa hänen huonettaan. Tässä on 5 vinkkiä, joilla saat lapsesi makuuhuoneesta näyttämään suuremmalta:

Käytä sisäänrakennettuja hyllyjä

Hyllyt vievät yleensä paljon tilaa, mutta tarvitset niitä kaikkia yhtä paljon. Lasten makuuhuoneessa on paljon tavaraa, ja joitain näistä tavaroista on käytettävä päivittäin, kuten kirjoja ja leluja. Ei ole loogista säilyttää näitä asioita paikassa, johon ne olisivat vaikeasti ulottuvia. Niitä ei kuitenkaan pidä levittää lattialle. Sisäänrakennetut hyllyt tarjoavat täydellisen paikan näiden tavaroiden säilyttämiseen. Nämä hyllyt on rakennettu seinään, joten ne eivät todellakaan vie tilaa.

Käytä vaaleita värejä

Vaaleiden värien käyttö saa huoneesi näyttämään suuremmalta. Olet ehkä nähnyt modernien kodin sisustuksen käyttävän laajasti valkoista väriä. Tämä johtuu siitä, että nykyaikaisten sisustusten on tarkoitus olla tilavia ja valkoinen väri helpottaa sitä jollain tavalla. Jos aiot maalata lapsesi huoneen uudelleen tai jopa suunnitella sen uudelleen, käytä siihen vaaleita värejä. Se ei tee huoneesta fyysisesti isompaa, mutta tekee sen visuaalisesti.

Hanki monitoimisänky

Sänky vie suurimman osan huoneen tilasta. Sitä ei todellakaan voi korvata pienemmällä sängyllä, mutta voit korvata sen monitoimisella. Sänky, jossa on salainen säilytystila, sopii täydellisesti lapsesi huoneeseen; samoin kerrossänky, jos sinulla on sisaruksia, jotka jakavat saman huoneen. Tällä tavalla saat mukavan sängyn ja lisätilaa avuksesi.
Asenna peiliovet
Kaapit vievät toiseksi eniten tilaa, ja toisin kuin sängyt, sinulla ei todellakaan ole monikäyttöisiä kaappeja. Et todellakaan pääse eroon siitä, koska tarvitset ylimääräistä säilytystilaa. Voit kuitenkin yhdistää sen muuhun huoneeseen. Asenna peiliovet kaappiin, jotta ne näyttävät osalta huonetta. Lisäksi peilit tekevät huoneesta tyylikkään. Nyt lapsesi voi katsella itsensä hyppäämässä sängyllä.

Asenna suuret ikkunat

On syy, miksi ihmiset asentavat suuria ikkunoita, koska ne päästävät paljon enemmän luonnonvaloa huoneeseen. Luonnonvalo saa huoneen näyttämään suuremmalta, joten suuret ikkunat ovat hyvä sijoitus. Se myös lisää huoneeseen hienostuneisuutta. Varmista vain, että asennat lapsilukot ikkunoihin kaikenlaisten onnettomuuksien estämiseksi.
Lisätilan luominen lapsesi huoneeseen estää sitä näyttämästä sekavalta. Se on vain, jos hän ei roskaa ylimääräistä tilaa leluilla. Varmista, että näin ei tapahdu, tai muuten yrityksesi ovat turhia.

Koti

Kuinka valita täydellinen korvaava ikkuna

Vaihtoikkunoiden valinta voi olla jännittävää aikaa. Ne antavat kotillesi todennäköisesti aivan uuden ilmeen ja mahdollisesti alentavat sähkölaskujasi vähentämällä lämmitetyn tai jäähdytetyn ilman häviämistä kotoa. Vaikka ikkunoiden vaihto voi olla hyvä investointi, oikean tyypin valinta voi olla vaikeaa. Tässä on viisi tärkeää kysymystä, jotka sinun tulee kysyä ikkunayhtiöltä, jotta voit valita täydelliset ikkunat kotiisi. Kysymys 1. […]

Read More
Koti

Lentääkö rahaa ikkunoistasi? 4 tapaa alentaa sähkölaskujasi

Kanadalaisia ​​puristetaan ennennäkemättömällä tavalla nousevien energianhintojen ansiosta. Korkeammat sähkön, öljyn ja kaasun hinnat tekevät kodin lämmittämisestä talvella ja jäähdyttämisestä kesällä kalliimmaksi. Vaikka lämmitetty tai jäähdytetty ilma voi kadota mistä tahansa kotisi alueesta, mukaan lukien katosta, kellarista ja seinistä, ikkunasi voivat maksaa sinulle omaisuuksia. Vanhat, vetoiset ikkunat voivat menettää lämpöä hälyttävästi talvikuukausina. Tässä on neljä tapaa […]

Read More